Acta linguistica asiatica (Acta linguistica asiatica, 2011)
Acta Linguistica asiatica je interdisciplinarna znanstvena revija, ki objavlja raziskovalne znanstvene članke in ostale prispevke povezane s tematiko azijskega jezikoslovja kot tudi prevajalske študije, sistematiko poučevanja azijskih jezikov. Acta linguistica asiatica izhaja trikrat letno, revijo izdaja Znanstvena založba Filozofske fakultete, Oddelek za azijske in afriške študije.
Keywords: Azijski jeziki