Geografski obzornik (Geografski obzornik, 1954)
Geografski obzornik je strokovni časopis za popularizacijo geografije. Izhaja od leta 1954, štirikrat letno, izdaja pa ga Zveza geografov Slovenije.
Keywords: Geografija; geography