Klin (Klin (Ljubljana), 2001)
Študentska revija novinarjev FDV izhaja mesečno oziroma nekajkrat letno. Piše o aktualnih temah, ki naj bi zanimale študente: o mednarodnih odnosih, o izkušnjah delovne prakse doma in v tujini, potepanja, poročila iz festivalov, predstavitve novinarjev in drugih zanimivih osebnosti, razmišljanja o aktualnem družbenem dogajanju oziroma o problematiki, ki se tiče tudi študentov.
Keywords: Društvo študentov novinarstva FEJS Slovenija; Ljubljana; Študentska glasila