E-bilten Parade učenja ... (E-bilten Parade učenja, 2013)
E-bilten Parade učenja je glasilo projekta Uresničevanje prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO) 2012-2014 v Sloveniji. Bilten je izhajal med leti 2013-2015. Ima tudi angleško izdajo: Learning parade e-bulletin.
Keywords: Andragogika; Andragogy