Naše novine - slovenske strani (Naše novine - slovenske strani, 1978)
Naše novine so začele izhajati leta 1978 in so bile namenjene \npripadnikom jugoslovanskih narodov, ki so svojo novo domovino našli v \nAvstraliji. Izhajale so ob ponedeljkih in imele posebno slovensko, \nmakedonsko in hrvaško stran. Slovensko stran sta od vsega začetka \nurejala Lojze Košorok in Pavla Gruden.
Keywords: Australia; Avstralija