Erjavecia (Erjavecia, 1995)
Erjavecia je bilten Slovenskega odonatološkega društva, ki je pričel izhajati leta 1995. Izhaja enkrat letno in prinaša informacije o najrazličnejših odonatoloških dogodkih ter prispevke o kačjih pastirjih in okoljevarstvu.
Keywords: Slovensko odonatološko društvo; Ljubljana; Informativni bilteni; Varstvo narave; environmental protection; Raziskovalni tabori; Slovenia; Slovenija; Kačji pastirji; Odonata