Revija za geografijo (Revija za geografijo, 2006)
Revija za geografijo = Journal for geography je časopis, v katerem so objavljeni prispevki s področja geografije v angleškem in slovenskem jeziku. Revijo od leta 2006 izdaja Filozofska fakulteta v Mariboru in izhaja vsake pol leta.
Keywords: Geografija; geography