Agricultura (Agricultura (Maribor), 2002)
Revija Agricultura objavlja, v angleškem jeziku, znanstvena dela s področja agrikulture, ekologije, biotehnologije, mikrobiologije, skratka z raznolikega področja kmetijstva. Izdaja jo, na pol leta, Fakulteta za kmetijstvo Univerze v Mariboru.
Keywords: agriculture; Kmetijstvo