Trate (Trate (OŠ Cvetka Golarja), 1969)
Glasilo Trate vsako šolsko leto izdaja Osnovna šola Srečka Golarja Škofja Loka. Vsebina je povezana s šolskimi aktivnostmi in aktualnimi dogodki.
Keywords: Osnovna šola Cvetka Golarja