Endoskopska revija (Endoskopska revija, 1996)
Endoskopska revija je uradno glasilo Združenja za endoskopsko kirurgijo, Sekcije za gastroenterološko endoskopijo Slovenije in Slovenskega združenja za artroskopijo in poškodbe pri športu pri Slovenskem zdravniškem društvu. Endoskopska revija objavlja prispevke v slovenskem ali angleškem jeziku.Revija izhaja od leta 1996, trikrat letno.
Keywords: Gastroenterologija; endoscopy; Endoskopija