Vesti iz vasi (Vesti iz vasi (Gorišnica), 1997)
Vesti iz vasi so glasilo občine Gorišnica. Izhajajo od leta 1997 dalje in seznanjajo lokalno skupnost o aktualnih dogodkih znotraj občine.
Keywords: Glasila; Gorišnica; Občine