Svetovi (Svetovi (Ljubljana), 2023)
Publikacija Svetovi objavlja recenzirane članke, knjižne ocene in poročila s področij etnologije, socialne in kulturne antropologije, folkloristike, muzeologije, konservatorstva in kulturologije. Ureja jo ekipa z Oddelka za etnologijo in kulturno antropologijo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani, izdaja pa Znanstvena založba Univerze v Ljubljani. Izhaja dvakrat letno v slovenskem ali angleškem jeziku.
Keywords: Etnologija