Informatica medica slovenica (Informatica Medica Slovenica, 1994)
Revijo Informatica Medica Slovenica\nv tiskani in elektronski obliki dvakrat letno izdaja Slovensko društvo za\nmedicinsko informatiko. V tej interdisciplinarni znanstveni reviji izhajajo\nprispevki s področij medicinske informatike, zdravstvene informatike, negovalne\ninformatike in bioinformatike, ter poročila in novice, ki zadevajo ta področja.
Keywords: Informatika; Medicina; medicinska informatika; zdravstvo