Inter Alia (Inter Alia (Ljubljana), 2008)
Inter Alia je knjižna zbirka, ki izhaja vsako tretje leto. Izdaja jo Slovensko društvo učiteljev tujega strokovnega jezika v Ljubljani. Izhaja kot elektronski časopis in vsebuje prispevke s posvetov in srečanj, ki jih društvo organizira za učitelje tujega strokovnega jezika na srednjih, višjih, visokošolskih in univerzitetnih programih.
Keywords: Tuji jeziki; Metodika pouka; Zborniki