Construction of planar 4-connected triangulations - Brinkmann, Gunnar (Ars mathematica contemporanea, 2015)
V članku opišemo rekurzivno strukturo za razred 4-povezanih triangulacij oziroma ciklično 4-povezanih ravninskih kubičnih grafov.
Keywords: cubic graph; generation; generiranje; kubični graf; planar triangulation; ravninska triangulacija; recursive structure; rekurzivna struktura