Dosežki in načrti v raziskovanju slovenskega izseljenstva po znanstvenih disciplinah - Kržišnik-Bukić, Vera (Dve domovini, 1993)
Diskusijski prispevek na znanstvenem posvetu "Dosežki in načrti v raziskovanju slovenskega izseljenstva po znanstvenih disciplinah", ki je bil v Ljubljani 25. maja 1992
Keywords: emigration; izseljenstvo; Jugoslavija; jugoslovanski Slovenci; Slovene emigrants; slovenski izseljenci; Yugoslavia; Yugoslavian Slovenes