Velika bobnarica Botaurus stellaris - Šere, Dare (Acrocephalus, 1992)
At Lake Cerknica on 24th June 1990
Keywords: Birds; Botaurus stellaris; Cerkniško jezero; Dolenje Jezero; Lipsenjščica; Ornithology; ornitologija; ptiči; Slovenia; Slovenija; velika bobnarica