Prostorastoča drevesa kot stopni kamni v kmetijski krajini - Pirnat, Janez (Zbornik gozdarstva in lesarstva, 2000)
Prostorastoča drevesa so pogosto edini gradnik naravne vegetacije v kmetijski
Keywords: biodiverziteta; drevje; krajinska ekologija; prostorastoča drevesa