Poročilo o prispevku mladih raziskovalcev - geografov na 22. srečanju mladih raziskovalcev in inovatorjev Slovenije - Špes, Metka (Geografski obzornik, 1988)
Predstavljenih je 16. novih geografskih tem, ki so jih pripravili mladi raziskovalci s pomočjo mentorjev. Vsaka naloga je predstavljena s kratko vsebino. Dodana je tudi ocena raziskave.
Keywords: geografija; raziskovalne naloge; srečanje mladih raziskovalcev; srednješolci