Poslovanje gozdarskih gospodarskih družb v letu 2003 - Furlan, Franci (Gozdarski vestnik, 2004)
Poslovanje gozdarskih gospodarskih družb se postopoma stabilizira. Povečuje secelotni prihodek od prodaje. Letos panoga spet izkazuje dobiček, realno se je povečala dodana vrednost. Stroški plač in amortizacije se realno zmanjšujejo, zmanjšalo pa se je spet število zaposlenih.
Keywords: 2002; gospodarske panoge; gozdno gospodarstvo; poslovanje; zaposleni