Zgodovina lesarske znanosti - Oven, Primož (Les (Ljubljana), 1999)
Contribution of Rober Hooke and Antoni van Leeuwenhoek in wood anatomy is presented.
Keywords: lesarstvo; science; znanost; les; zgodovinski pregledi; 17. stoletje