Očistimo Slovenijo - Bašić, Nino (Presek, 2024)
Naloga, ki se je lotevamo tukaj, je poenostavljena različica naloge Measures, ki se je pojavila na srednjeevropski računalniški olimpijadi leta 2022. Ta je potekala med 24. in 30. julijem v Varaždinu na Hrvaškem.
Keywords: carbon footprint; digital waste; digitalni odpadki; energy consumption; ogljični odtis; poraba energije