Slovar členkov kot živa vez med besedilom in slovarjem - Žele, Andreja (Slavia Centralis, 2015)
Teoretičo-praktična predstavitev členka kot dinamične fukncijske besede in stavčnega modifikatorja združuje in komentira sodobne jezikoslovne predpostavke o členku in praktični oz. slovarski prikaz rabe členkov v slovenskih besedilih.
Keywords: členek; funkcijska beseda; povezovalna vloga; slovarji; Slovene; slovenščina