Arhuška konvencija in gozdnogojitveno načrtovanje v razmerah drobne in razpršene gozdne posesti - Kopše, Igor (Gozdarski vestnik, 2011)
The article deals with problematic of silvicultural planning and legislature in this filed in conditions of small dispersed forest estates in Haloze area.
Keywords: gojitev gozdov; načrtovanje; drobna posest; Arnuška konvencija; Haloze; Slovenia; Slovenija