Elektronske revije - Vodopivec, Lidija (Knjižnica, 1997)
V Sloveniji se z elektronskimi revijami kot z naročili nanje šele srečujemo, zato obravnava sestavek naravo e-revij in poskuša odgovoriti na nekaj osnovnih vprašanj glede revij samih, dostopa, naročila in licenc. Oslanja se na nekaj izkušnj iz tujine, ker domačih pač še ni. Poskuša tudi predvideti želje oz. zahteve uporabnika.
Keywords: Elektronske revije; knjižnice; uporabniki