Two families of pseudo metacirculants - Cui, Li (Ars mathematica contemporanea, 2022)
Razcepljen šibki metacirkulant, ki pa ni metacirkulant, se imenuje psevdo metacirkulant. V tem članku konstruiramo dve neskončni družini psevdo metacirkulantov.
Keywords: metacikličen; metacirculant; metacirkulant; metacyclic; razcepljen šibki metacirkulant; split weak metacirculant