Študij prostorskega planiranja na Univerzi v Ljubljani - Prosen, Anton (Geodetski vestnik, 1996)
V članku so opisani reformni procesi na področju visokega šolstva, ki potekajov Sloveniji, s posebnim poudarkom na študiju geodezije. Podrobneje je prikazan razvoj študija geodezije in prostorskega planiranja.
Keywords: geodezija; prostorsko planiranje; Slovenija; študij; visoko šolstvo