BIMpogovori - Klinc, Robert (Gradbeni vestnik, 2018)
V članku je predstavljen podkast BIMpogovori, v katerem s pogovori z gosti iz stroke predstavljamo izkušnje, osvetljujemo ozadja in odkrivamo novosti s področja informacijskega modeliranja zgradb (BIM). Predstavljeni so tehnologija podkastanja, forma podkasta, načini konzumiranja vsebin ter nekatere ugotovitve po prvem letu in pol obstoja
Keywords: education; informacijsko-komunikacijske tehnologije; information and communication technologies; izobraževanje; lifelong learning; podcast; podkast; vseživljenjsko učenje