The Dionysian signs in Richard Wagner's Tannhäuser - Litti, Sanna (Muzikološki zbornik, 2014)
Prispevek obravnava dionizične znake v operi Tannhäuser und der Sängerkrieg auf Wartburg Richarda Wagnerja, pri čemer se osredotoča na Venerino arietto "Geliebter! Komm". Metodološko želi predstaviti semiotsko analizo glasbenih toposov. Njegova teza je, da pastoralni slog ariette vzpostavlja lirično dionizično znamenje.
Keywords: dionizična znamenja; glasbena semiotika; libido; Wagner, Richard: Tannhäuser