Usposabljanje in izobraževanje gozdnih delavcev - Sekirnik, Marija (Gozdarski vestnik, 2012)
Avtorica v prispevku kritično analizira določene prispevke iz področja varstva pri delu in podaja dolgoletne lastne izkušnje, in na tej osnovi podaja predloge za uspešnejše delo.
Keywords: forestry; gozdarstvo; izobraževanje; education