Additions and corrections to the Catalogue of the Heteroptera of the Palaearctic Region: Tingidae of the Balkan peninsula - Protić, Ljiljana (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2004)
Katalogu palearktičnih stenic je dodanih 32 prezrtih podatkov o razširjenosti vrst iz družine Tingidae. Za 50 vrst so upoštevane spremembe državnih meja.
Keywords: Balkanski polotok; Heteroptera; insekti; stenice; zoogeografija