Princeska z napako - Vidmar, Janja (knjige, 2026)
Zgodba opisuje deklico Fatimo, ki je prišla v Slovenijo kot begunka, njeno življenje v šoli, družino in njene stiske. V šoli se iz nje norčujejo. Ker je revna, tujka, pomanjkljivo oblečena za zimski letni čas in v njihovih očeh manjvredna, ji grenijo življenje. V šoli nima prijateljic, le sošolka Sanja spregovori kakšen stavek z njo in ji včasih odstopi malico. Ko se zanjo začne zanimati Adam, po njenem mnenju najlepši fant na svetu, pa se njeno življenje tragično zaplete.
Keywords: zvočne knjige