Additions to the checklist of the bee species of Slovenia (Hymenoptera: Apoidea) - Gogala, Andrej (Acta entomologica slovenica (Ljubljana), 2003)
6 vrst čebel, novih v favni Slovenije, sta avtorja našla po izidu Seznama vrst. Dve dodatni vrsti so med tem časom navedli za Slovenijo drugi. Eno vrstoje potrebno umakniti s seznama. S tem je število poznanih vrst čebel v Sloveniji 543.
Keywords: čebele; entomologija; favna; Hymenoptera; Slovenia; Slovenija