Evropski in domači vidiki elektronskega poslovanja - Domijan, Aljoša (Uporabna informatika (Ljubljana), 1999)
Okrogle mize na temo elektronskega poslovanja na DSI so se udeležili Aaron Marko, direktor Microsoft d.o.o., kot predstavnik ponudnika programske opreme za izvedbo elektronske trgovine, Zoran Thaler, direktor EON d.o.o., kot predstavnik ponudnika varnega poslovanja na Internetu, dr. Dušan Caf kot predstavnik GZS ter Aljoša Domijan, direktor Gambit trade d.o.o., kot vodja okrogle mize in predstavnik sistemske hiše, ki ponuja izdelavo zasnove, izvedbo in vzdrževanje elektronskih trgovin.
Keywords: elektronske trgovine; elektronsko poslovanje; E-Slovenija; evropske zavore