Borza dela v Knjižnici Otona Župančiča - Karun, Breda (Knjižnica, 1999)
V članku je opisano nastajanje Borze dela v Knjižnici Otona Župančiča. Gre za informacijski sesrvis, prvi te vrste v Sloveniji, ki je namenjen nezaposlenim, iskalcem zaposlitve in vsem, ki jih zanima področje zaposlovanja. Borza dela je nastala kot projekt aktivne politike zaposlovanja, ki sta ga skupaj pripravila knjižnica in Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje. Po enem letu delovanja lahko rečemo, da je servis uspešno preživel fazo projekta in postal neločljiv del knjižnične ponudbe.
Keywords: splošnoizobraževalne knjižnice; brezposelni; borza dela; informacijski sistemi