Črna štorklja Ciconia nigra - Žgavec, Vili (Acrocephalus, 1991)
2 paris at Lake Cerknica, on 27th May and 10th June 1990
Keywords: Birds; Cerkniško jezero; Ciconia nigra; črna štorklja; Goričice; Ornithology; ornitologija; ptiči; Slovenia; Slovenija