Prepih na trgu revij - Javornik, Sonja (Medijska vzgoja in produkcija, 2015)
Medijski svet pri nas trenutno pazljivo spremlja, kaj se bo zgodilo z revijami propadlega podjetja Delo Revije, ki naj bi jih od banke odkupil Bojan Požar. Še posebej zanimivo je, ker je podjetje Krater, ki je imelo blagovne znamke štiri leta v najemu, v poletnem času, ko morajo do izteka pogodbe revije še vedno izdajati, čeprav se ve, da bodo šle k novemu lastniku, stopilo korak naprej in začelo izdajati nove revije, ki so starim več kot zgolj podobne. Zanimivo bo opazovati, kaj se bo zgodilo tako s starimi kot novimi revijami, saj verjetno na našem trgu ni prostora za toliko različnih (oz. podobnih) revij.
Keywords: revije; trg; medijski svet