Denarno nadomestilo med brezposelnostjo po Zakonu o urejanju trga dela - Keblič, Bernarda (Delavci in delodajalci, 2012)
Avtorica obravnava aktualna vprašanja sistema zavarovanja za primer brezposelnosti po uvedbi novega zakona o urejanju trga dela. Od pravic, ki so zagotovljene brezposelni osebi, avtorica podrobneje obdela pravico do denarnega nadomestila za čas brezposelnosti po novi ureditvi.
Keywords: brezposelnost; socialna varnost; trg dela; trg delovne sile; zavarovanje