Ormož in okolica v 17. in 18. stoletju - Radovanovič, Sašo (Zgodovinski zapisi, 2009)
V letih 1645-1685 so v arhidiakonat med Muro in Dravo spadale tudi župnije Velika Nedelja, Sv. Miklavž pri Ormožu, Ormož in Središče. Vir podatkov za 17. stoletje so v graškem škofijskem arhivu ohranjeni sumariji protokolov letnih cerkvenih zborov sekavske škofije za arhidiakonat med Muro in Dravo.
Keywords: 17./18.st.; cerkvena zgodovina; Ormož; župnije