Kreativnost pri oglaševanju v športu - Vidmar, Boštjan (Šport (Ljubljana), 2021)
V današnjem času nas povsod spremljajo oglasi, tudi v športu. V prenasičenosti oglaševalskega prostora je težko narediti kreativen oglas. Vendar je pomembno, da ima slika ali video, s katerim bomo poskušali pritegniti pozornost potencialnih uporabnikov, na spletu za čim manj denarja čim večji doseg. Zato smo se osredotočili na priporočila za pripravo slikovnega ter videogradiva za uspešen oglas na digitalnih kanalih.
Keywords: advertising; content; creativity; kreativnost; oglaševanje; sport; šport; video advertising; video oglasi; vsebina