Viejas historias de Castilla la Vieja (1969) - García Yelo, Marina (Verba hispanica, 2011)
Avtorica predstavi osnovno klasifikacijo vključevanja paremij v besedila in analizira pristnost treh osnovnih tipov izrekanja v literarnem besedilu Viejas historias de Castilla la Vieja (1969) španskega pisatelja Miguela Delibesa ...
Keywords: Delibes, Miguel: Viejas historias de Castilla la Vieja; Spanish; španščina; Spanish literature; španska književnost; reki; pregovori