Črni škarnik Milvus migrans - Van der Helm, Ruud (Acrocephalus, 1997)
On 7th July 1997 at Velike Bloke.
Keywords: Black Kite; črni škarnik; opazovanje; ornithology; ornitologija; Slovenia; Velike Bloke