Interaktive sozialgeographie - Schaffer, Franz (Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani, 1997)
Obravnavani so teoretični in metodološki vidiki socialne geografije, usmerjene v iskanje razvojnih potencialov in prilagojene potrebam prakse.
Keywords: družbena geografija; geografija; geography; human geography; metode; metodologija; raziskovalno delo; znanstvenoraziskovalno delo