Domače zdravljenje na Radišah - Žbontar, Damjana (Etnolog. Nova vrsta (Ljubljana), 2000)
Avtorica v članku obravnava predvsem domače ali primarno zdravljenje, nego bolnika na domu na Radišah na avstrijskem Koroškem od konca druge svetovne vojne do leta 1997.
Keywords: ethnology; etnologija; Slovenci; Slovenes; Carinthian Slovenes; koroški Slovenci; ljudska medicina; zdravilstvo; nega bolnika