Most, ki bi moral biti skoraj neviden - Humar, Gorazd (Gradbeni vestnik, 2019)
Projektanti iz mariborskega projektivnega biroja Ponting so nedavno na Poljskem prejeli dve prestižni priznanji za uspešno izvedbo projekta dvižnega mostu v Gdansku. Nagrado je podelilo tako mesto Gdansk za najboljšo mestno investicijo v obdobju 2016/2017 kot tudi poljsko ministrstvo za investicije in razvoj.
Keywords: awards for bridge design; draw bridge in Gdansk; dvižni most v Gdansku; nagrade za projekt mostu; Ponting