Šesta mednarodna konferenca o vakuumski in specialni metalurgiji - Koroušić, Blaženko (Železarski zbornik, 1979)
Tradicionalnim internacionalnim konferencam o valuumski metalurgiji, ki imajo svoj začetek v letu 1950, se je po letu 1970 priključilo tudi področje specialne metalurgije z znanimi sekundarnimi postopki: EPŽ, plazma, elektronski curek. Paralelno z omenjeno konferenco je potekalo tudi internacionalno srečanje strokovnjakov s področja vakuumskega nanašanja tankih plasti.
Keywords: vakuumska metalurgija; San Diego; vacuum metallurgy; 1979