Najboljše programske rešitve in pravi izvajalci? - Kovačič, Andrej (Uporabna informatika (Ljubljana), 1999)
Okrogla miza z naslovom "Izbira najboljšega ali pravega izvajalca", ki se je odvijala v okviru posvetovanja Dnevi slovenske informatike - Portorož `99, je načela in obravnavala niz problemov, s katerimi se spopadajo organizacije ob uporabi sodobne informacijske tehnologije in prehodu na nove celovite programske rešitve.
Keywords: informacijske potrebe; izvajalci programskih rešitev; okrogla miza; računalniški programi