Regionalizacija Subpanonske Severovzhodne Slovenije (Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani, 1991)
V prispevku avtor podaja shemo geografske regionalizacije subpanonskega dela SV Slovenije.
Keywords: geografija; geography; regionalizacije; Slovenia; Slovenija