Pregled najvplivnejših avtorjev in člankov na področju trženja v ZDA v obdobju 1992-1996 - Kukar-Kinney, Monika (Akademija MM, 1998)
The article provides a condensed overview of the research streams, topics, and most important papers in the marketing literature in 1992 through 1996.
Keywords: 1992/1996; marketing; strokovne bibliografije; trženje; United States of America; ZDA