Analyzing electronic poetry - Di Rosario, Giovanna (Primerjalna književnost, 2013)
V članku avtorica obravnava različne vrste besedilnosti, ki jih ustvarja elektronska poezija. Za razlago, kako lahko poetični jezik ustvari različno besedilnost zaradi součinkovanja različnih medijev, avtorica članek razčleni v natančna branja treh elektronskih pesmi.
Keywords: digitalna književnost; novi mediji; elektronska poezija; tekstualnost